Nemzetközi csomagszállítás • Költöztetés • Raktározás

 

Nyitva tartás

Hétfőtől - Péntekig

09:00 - 18:00

 

Aktuális szállítási időpontjaink

Anglia - Magyarország és Magyarország - Anglia között

Szállítási idővonal

A lenti listában találja a soron következő járatainkat. Ha a JÁRATUNK MEGTELT gomb olvasható az Ön által választott járat alatt, úgy újabb megrendeléseket már nem tudunk rögzíteni erre a dátumra.

Heti rendszerességgel indulú járatainknak köszönhetően lehetősége adódik megrendelését leadni azon járatokra is, amelyek a lenti listában nem szerepelnek még. Használja csomagkalkulátorunkat, vagy lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik készségesen állnak Önök rendelkezésére és nyújtanak segítésget megrendelésük rögzítésében.

ANGLIÁBA

Csomaggyűjtés: Hétfőtől - Szerdáig
7-17 óra között
KÉZBESÍTÉS DÁTUMA: 2019.01.18-19.
! MÉG VAN HELY !

Feladom a rendelést

MAGYARORSZÁGRA

Csomaggyűjtés: Hétfőtől - Péntekig
7-17 óra között
KÉZBESÍTÉS DÁTUMA: 2019.01.20-21.
! MÉG VAN HELY !

Feladom a rendelést

ANGLIÁBA

Csomaggyűjtés: Hétfőtől - Szerdáig
7-17 óra között
KÉZBESÍTÉS DÁTUMA: 2019.01.25-26.
! MÉG VAN HELY !

Feladom a rendelést

MAGYARORSZÁGRA

Csomaggyűjtés: Hétfőtől - Péntekig
7-17 óra között
KÉZBESÍTÉS DÁTUMA: 2019.01.27-28.
! MÉG VAN HELY !

Feladom a rendelést

ANGLIÁBA

Csomaggyűjtés: Hétfőtől - Szerdáig
7-17 óra között
KÉZBESÍTÉS DÁTUMA: 2019.02.01-02.
! MÉG VAN HELY !

Feladom a rendelést

MAGYARORSZÁGRA

Csomaggyűjtés: Hétfőtől - Péntekig
7-17 óra között
KÉZBESÍTÉS DÁTUMA: 2019.01.03-04.
! MÉG VAN HELY !

Feladom a rendelést

Kibővített szállítási terület

A nagy érdeklődésre való tekintettel cégünk szállítási területe jelentősen kibővült a 2017-es esztendőtől. Csomagküldő szolgáltatásunk ez idáig csak London területén, azaz mindössze 2.300 négyzetkilométeren volt elérhető. A maximális kényelemről, gyorsaságról és teljes körű precizitásról híres szolgáltatásunk február 1-től immár több mint 10.500 négyzetkilométeren vehető igénybe. 

A kibővített szállítási területeken a szolgáltatás 25 kilógrammig £40-ért, míg London területén változatlanul (20kg) £25-os alapdíjért vehető igénybe. A mellékelt térképen kék színnel kiemelve látható a kibővített területünk, illetve sárga színnel a már megszokott, alapdíjas szállítási területünk. A vidéki területeken a csomaggyűjtés a szerdai, csütörtöki illetve pénteki napokon történnek. 

Csomagküldés Anglia és Magyarország között

Csomagszállítás, csomagküldés, kisállat-szállítás rendszeresen Anglia és Magyarország, Magyarország és Anglia között. Küldje csomagját Magyarország bármely településéről Angliába, vagy Angliából Magyarországra bárhova, előttünk nincs akadály, csomagját leszállítjuk időben, épségben az Ön igényei szerint!


Fontos tudnivalók a csomagküldő szolgáltatásunkról. Ezt mindenképpen olvassa el!

Csomagok, táskák, poggyászok. Csomagszállítási tudnivalók:

A csomagok egyenkénti súlya nem haladhatja meg a 30 kg-ot! A küldeményeket megfelelően becsomagolt és lezárt állapotban fogadjuk el!
Üveges folyadék szállítása nem megengedett! Törékenysége által veszélyeztetnénk a csomag és a többi megrendelő csomagjának épségét is.
Bőrönd, kézitáska, utazótáska esetén a szállítás közben keletkezett károkért a CR Ltd nem vállalja a felelősséget! Az ilyen jellegű problémák elkerülése érdekében javasoljuk a csomagok körbe fóliázását. Mi mindent megteszünk, hogy csomagját épségben leszállítsuk!
A feladandó csomag, küldemény súly vagy darabszám szerint 30%-ban térhet el a megrendelt értékektől!
200GBP-t elérő, illetve azt meghaladó szállítmány esetén a C.R. LTD előlegszámlát állít ki, amelynek összege a megállapodott szállítási költség 50%-a. Ezt az összeget a Megrendelő köteles kézpénzben vagy átutalással rendezni a C.R. LTD részére a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül! A megrendelés lemondása esetén a fizetett előleg NEM VISSZAFIZETETNDŐ!

A csomagfelvétel/kiszállítás során néha előfordul hogy nem tud díjmentesen leparkolni a futárunk.Ennek az esetleges költségét a feladó/átvevő fizeti!
Amennyiben a felvételi/kiszállítási cím Londonnak, az úgynevezett "C" területen belül esik,ennek a napi díját a feladó/átvevő fizeti!
Ennek az aktuális díja:11,50Gbp

 

Mi történik sikertelen kézbesítés esetén?

Sikertelen kézbesítés esetén, ha a Címzett nem tartózkodik a megadott címen, illetve telefonon sem elérhető, a fuvarozó jogosult elhagyni a helyszínt. Ilyen esetben futárunk értesítést hagy írásban, hogy küldeményét milyen módon veheti át. Minden újabb megkísérelt kiszállítás díja a küldeményre vonatkozó szállítási díj 50%-a.
Meghiúsult kézbesítés esetén pl. ha a Címzett az áru átvételét érdektelenség miatt megtagadja, a fuvarozó a küldeményt visszaszállítja a feladónak. Ebben az esetben az áruszállítás díjának kétszerese a terheli a feladót.Amennyiben a felvett csomagot a szállító önhibán kívül nem tudja kiszállítani a szállítás költsége a feladót terheli.

Kedves Ügyfeleink. Június elsejétől a szállítási szabályzatunk módosításra került, miszerint minden £150 értéknél nagyobb összegű szállítási díjjal rendelkező csomag költségének a megtérítése CSAK Anglia területén lehetséges, vagy előre utalással, illetve PayPal-al. Megértésüket köszönjük.

A csomagok gyűjtése Magyarországon hétfőn, szerdán és csütörtökön történik, Londonban a csomagok felvételére hétfőtől - péntekig, kitolt munkaidővel (08:00-20:00) van lehetőség. Angliai területen a vidéki csomagok gyűjtése és terítése hétfői és keddi napokon történnek.

Heti rendszerességgel indított járatainknak köszönhetően csomagja akár 3 nap alatt is célba érhet. Villámgyors csomagszállítás Magyarország és Anglia között!

Használja online kalkulátorunkat, hogy megtudja a személyre szabott, pontos szállítási díjat. Miért fizetne többet, előre meghatározott méret- és súly korlátozások által szabott díjazások alapján? Nálunk csak annyit fizet, amennyit a csomagja megkövetel!

1
2
3

Útvonal

 

Angol Irányítószám:

Magyar irányítószám / település:

1
2
3

Áru

kg.

Ft
GBP


 
1
2
3


Szállítás időpontja:

 

Felvétel időpontja:

 
 
TOP 

7 dolog, amit feltétlenül tudnia kell csomagküldés előtt


 • A feltűntetett szállítási időpontok az indulás napját jelölik.

 • A csomagok gyűjtése Magyarországon hétfőn, szerdán és csütörtökön történik, Londonban a csomagok felvételére hétfőtől - péntekig, kitolt munkaidővel (08:00-20:00) van lehetőség. Angliai területen a vidéki csomagok gyűjtése és terítése hétfői és keddi napokon történnek.

 • Megrendelését minden esetben a weboldalunkon adhatja le, és megrendelése e-mailes visszaigazolás után válik elfogadottá.

 • A futárunk a lefoglalt szállítási időpont előtt érkezik a csomagokért. A csomagok felvételekor fuvarlevelet állítunk ki, ezzel igazolva az átvételt amelyről számlát állítunk ki.

 • Cégünk fizetést illetően rugalmas! A fizetésre lehetősége van a küldemény feladásakor vagy kézhez vételekor. Amennyiben a feladó nem teljesítette a szállítás költségét, az Átvevőnél csak a kifizetést követően tudjuk a csomagokat átadni és lerakodni.

 • Minden csomag egyedi azonosítót kap, ezért nem fontos a küldeményt külön címmel ellátni.

 • Csomagot csak 18. életévét betöltött személy adhat fel, aki a csomag tartalmáért aláírásával felelősséget tud vállalni.Zökkenő mentes szállítás Magyarország és Anglia között


 • Megrendelés leadása

 • Csomagfelvétel

 • Szállítás

 • Kézbesítés
Fontos! A szállítást megtagadhatjuk ha a csomag tartalmaz:

Hűtést igénylő élelmiszert, -illegális, -jövedéki (-cigaretta, -alkohol), -fertőző, vagy undort keltő dolgot, földi maradványt, tűz és robbanásveszélyes anyagokat! A küldemény tartalmáért a mindenkori Büntetőjogi Felelősség a Feladót terheli!

 

A CR LTD NEM FELEL SEMMILYEN, A TUDOMÁSÁRA NEM JUTTATOTT ÉS A NEMZETKÖZI JOGSZABÁLYOK ÉRTELMÉBEN CSAK ILLEGÁLISAN SZÁLLÍTHATÓ TERMÉK, ÉRTÉKTÁRGY, ANYAG ÉS EGYÉB E KATEGÓRIÁKBA SOROLANDÓ HOLMIÉRT. A UK HATÁR ELLENŐRÖK ÁLTAL LEFOGLALT ÉS MEGSEMMISÍTETT ILLEGÁLISAN SZÁLLÍTHATÓ KATEGÓRIÁBA ESŐ CSOMAGOK NEM KERÜLNEK TOVÁBBÍTÁSRA ÉS A CSOMAG FELADÓJÁVAL SZEMBEN BÜNTETŐJOGI ELJÁRÁS KEZDEMÉNYEZHETŐ A HATÓSÁGOK ÁLTAL. A SZÁLLÍTÁSI ÜTEMTERV KÁROKOZÁSA MIATT VÁRAKOZÁSI DÍJAT SZÁMOLUNK FEL, AMELYNEK KÖLTSÉGE 50GBP/ÓRA ÉS TELJES MÉRTEKBEN A KÁROKOZÓ FELADÓT TERHELI. EZEN TILTOTT ANYAGOK, TERMÉKEK, HOLMIK LISTÁJÁT ELOLVASHATJA EZEN AZ OLDALON.

Miért egyre népszerűbbek szolgáltatásaink?

mert a kedvező árainkkal senki sem veheti fel a versenyt

 

 mert rugalmas megoldásunk híres megrendelőink körében

   mert már a hét minden napján úton vagyunk
 

 mert Európa egész területén költöztethet velünk

 

 mert napról napra növekszik az elégedett ügyfeleink száma

 

 mert nincs kockázat, garantáljuk hogy csomagja nem vész el

 

 mert házi kedvence nyugodt körülmények között utazhat

 

 mert munkatársaink barátságosak, és bizalmasan kezelik az Ön személyes igényeitAmikre büszkék vagyunk

A SZÁMOK ÖNMAGUKÉRT BESZÉLNEK

Évente több mint 100.000 kg csomagot szállítunk ki, több mint 700 problémamentes költözést bonyolítunk le évente

ELÉGEDETT, VISSZATÉRŐ ÜGYFELEK

Ügyfeleink visszatérnek, rendszeresen minket választanak

KÉNYELMES ÉS TELJESKÖRŰ MEGOLDÁSOK

Költöztetése során nincs stressz, levesszük a gondot a válláról

KOCKÁZATMENTES, GARANTÁLT SZOLGÁLTATÁS

Garantált, problémamentes szolgáltatást nyújtunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre

HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS