Nemzetközi csomagszállítás • Költöztetés • Raktározás

 

Nyitva tartás

Hétfőtől - Péntekig

09:00 - 18:00

 

Aktuális szállítási időpontjaink

Anglia - Magyarország és Magyarország - Anglia között

Szállítási idővonal

A lenti listában találja a soron következő járatainkat. Ha a JÁRATUNK MEGTELT gomb olvasható az Ön által választott járat alatt, úgy újabb megrendeléseket már nem tudunk rögzíteni erre a dátumra.

Heti rendszerességgel indulú járatainknak köszönhetően lehetősége adódik megrendelését leadni azon járatokra is, amelyek a lenti listában nem szerepelnek még. Használja csomagkalkulátorunkat, vagy lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik készségesen állnak Önök rendelkezésére és nyújtanak segítésget megrendelésük rögzítésében.

ANGLIÁBA

A csomaggyűjtés és kiszállítás napjait
a IDE kattintva találja.
JÁRAT INDULÁSA: 2020.02.21.
! VAN MÉG HELY !
MEGRENDELÉS ITTMAGYARORSZÁGRA

A csomaggyűjtés és kiszállítás napjait
a IDE kattintva találja.
JÁRAT INDULÁSA: 2020.02.23.
! VAN MÉG HELY !
MEGRENDELÉS ITT

ANGLIÁBA

A csomaggyűjtés és kiszállítás napjait
a IDE kattintva találja.
JÁRAT INDULÁSA:  2020.02.28.
! VAN MÉG HELY !
MEGRENDELÉS ITT

MAGYARORSZÁGRA

A csomaggyűjtés és kiszállítás napjait
a IDE kattintva találja.
JÁRAT INDULÁSA: 2020.03.01.
! VAN MÉG HELY !
MEGRENDELÉS ITT

ANGLIÁBA

A csomaggyűjtés és kiszállítás napjait
a IDE kattintva találja.
JÁRAT INDULÁSA:  2020.03.06.
! VAN MÉG HELY !
MEGRENDELÉS ITT

MAGYARORSZÁGRA

A csomaggyűjtés és kiszállítás napjait
a IDE kattintva találja.
JÁRAT INDULÁSA:  2020.03.08.
! VAN MÉG HELY !
MEGRENDELÉS ITT

Kibővített szállítási terület

A nagy érdeklődésre való tekintettel cégünk szállítási területe jelentősen kibővült a 2017-es esztendőtől. Csomagküldő szolgáltatásunk ez idáig csak London területén, azaz mindössze 2.300 négyzetkilométeren volt elérhető. A maximális kényelemről, gyorsaságról és teljes körű precizitásról híres szolgáltatásunk február 1-től immár több mint 10.500 négyzetkilométeren vehető igénybe. 

A kibővített szállítási területeken a szolgáltatás 25 kilógrammig £40-ért, míg London területén változatlanul (20kg) £25-os alapdíjért vehető igénybe. A mellékelt térképen kék színnel kiemelve látható a kibővített területünk, illetve sárga színnel a már megszokott, alapdíjas szállítási területünk. A vidéki területeken a csomaggyűjtés a szerdai, csütörtöki illetve pénteki napokon történnek. 

Csomaggyűjtés és kiszállítás Magyarországon

A csomaggyűjtés, illetve a már feladott csomagok kiszállítása Magyarországon a következő napokon történnek.

Hétfō/ Kedd
Vas megye, Zala megye, Somogy megye, Baranya megye, Tolna megye

Kedd/ Szerda
Győr-Moson-Sopron megye, Veszprém megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Pest megye, Bács-Kiskun megye

Kedd / Szerda
Csongrád megye, Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye, Budapest, Komárom-Esztergom megye, Győr-Moson-Sopron megye

Csütörtökön és Pénteken a kiszállítás és csomaggyűjtés egész Magyarország területén szünetel!

Csomaggyűjtés és kiszállítás Angliában

Londonban, az M25-ös körgyűrővel bezáróan a hétfőtől - csütörtökig van csomaggyűjtés illetve a már feladott csomagok kiszállítása. Cégünk minden páratlan héten tudja vállalni a szombati csomaggyűjtést és kiszállítást ezen a területen.

A kibővített szállítási területünkön, tehát az M25 körgyűrűn kívül eső területeken a csomagok gyűjtése és kiszállítása a szombati és hétfői napokon várható.


A csomagszállítás alatt felmerülő bármilyen keletkezett kárért a cégünk felelősséget vállal!
Ugyanakkor, ha a csomagja nagyobb értéket is tartalmaz (telefon, tablet, ékszer, laptop...stb.), azt mindenképpen jelezze a futárunk felé, mert az rögzítésre kerül a fuvarlevélen, amit a munkatársunk aláírásával igazol. 
Ennek elmulasztása esetén, csak az alapcsomag biztosítása, azaz  dobozonként maximum £30 érvényes az esetleges károk fedezésére.

Csomagküldés Anglia és Magyarország között

Csomagszállítás, csomagküldés, rendszeresen Anglia és Magyarország, Magyarország és Anglia között. Küldje csomagját Magyarország bármely településéről Angliába, vagy Angliából Magyarországra bárhova, előttünk nincs akadály, csomagját leszállítjuk időben, épségben az Ön igényei szerint!


Fontos tudnivalók a csomagküldő szolgáltatásunkról. Ezt mindenképpen olvassa el!

Csomagok, táskák, poggyászok. Csomagszállítási tudnivalók:

A csomagok egyenkénti súlya nem haladhatja meg a 30 kg-ot! 
Üveges folyadék szállítása nem megengedett! Törékenysége által veszélyeztetnénk a csomag és a többi megrendelő csomagjának épségét is. A csomagban hűtést igénylő élelmiszert, -illegális, -jövedéki (-cigaretta, -alkohol), -fertőző, vagy undort keltő dolgot, földi maradványt, tűz és robbanásveszélyes anyagokat SZIGORÚAN TILOS küldeni, ezért a csomagot csak a futár megérkezése után lehet lezárni, miutána a kolléga ellenőrizte a csomag tartalmát! Amennyiben ez nem lehetséges, úgy a szállítást megtagadhatjuk.
Bőrönd, kézitáska, utazótáska esetén a szállítás közben keletkezett károkért a CR Ltd nem vállalja a felelősséget! Az ilyen jellegű problémák elkerülése érdekében javasoljuk a csomagok körbe fóliázását. Mi mindent megteszünk, hogy csomagját épségben leszállítsuk!
A feladandó csomag, küldemény súly vagy darabszám szerint 30%-ban térhet el a megrendelt értékektől!
200GBP-t elérő, illetve azt meghaladó szállítmány esetén a C.R. LTD előlegszámlát állít ki, amelynek összege a megállapodott szállítási költség 50%-a. Ezt az összeget a Megrendelő köteles kézpénzben vagy átutalással rendezni a C.R. LTD részére a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül! A megrendelés lemondása esetén a fizetett előleg NEM VISSZAFIZETENDŐ!
 
Minden esetben, csak és kizárólag sérülés mentes csomagot vegyen át a futártól. Amennyiben a csomagja úgy tűnik, hogy sérült, úgy a futárunktól kérjen egy kárbejelentő lapot, majd ezzel tud az ügyfélszolgálatunkhoz fordulni a probléma rendezése érdekében.


A csomagfelvétel/kiszállítás során néha előfordul hogy nem tud díjmentesen leparkolni a futárunk.Ennek az esetleges költségét a feladó/átvevő fizeti!
Amennyiben a felvételi/kiszállítási cím Londonnak, az úgynevezett "C" területen belül esik,ennek a napi díját a feladó/átvevő fizeti!
Ennek az aktuális díja:22Gbp

2019.09.01 napjától az UTÁNVÉTES szállításokat (a szállítás összegén felül)+10% terheli.
Pl.:30gbp alapcsomag utanvéttel fizetve=33gbp.

Minden Magyarországról feladott csomagot csak NYITOTT állapotban tudunk felvenni
 mert a futárnak szemrevételezéssel kell ellenőriznie, hogy a csomag nem tartalmaz
általunk nem engedélyezett dolgokat (alkohol, dohányáru, kábítószer, fegyver). 
Ennek elmulasztása illetve megtagadása a csomagszállítás törlését eredményezheti.
A csomagot az átadónak kell kinyitni és lezárni, a futár nem nyúlhat a csomagba.

 

Mi történik sikertelen kézbesítés esetén?

Sikertelen kézbesítés esetén, ha a Címzett nem tartózkodik a megadott címen, illetve telefonon sem elérhető, a fuvarozó jogosult elhagyni a helyszínt. Ilyen esetben futárunk értesítést hagy írásban, hogy küldeményét milyen módon veheti át. Minden újabb megkísérelt kiszállítás díja a küldeményre vonatkozó szállítási díj 50%-a.
Meghiúsult kézbesítés esetén pl. ha a Címzett az áru átvételét érdektelenség miatt megtagadja, a fuvarozó a küldeményt visszaszállítja a feladónak. Ebben az esetben az áruszállítás díjának kétszerese a terheli a feladót.Amennyiben a felvett csomagot a szállító önhibán kívül nem tudja kiszállítani a szállítás költsége a feladót terheli.

Kedves Ügyfeleink. Június elsejétől a szállítási szabályzatunk módosításra került, miszerint minden £150 értéknél nagyobb összegű szállítási díjjal rendelkező csomag költségének a megtérítése CSAK Anglia területén lehetséges, vagy előre utalással, illetve PayPal-al. Megértésüket köszönjük.

A csomagok gyűjtése Magyarországon szombattól - szerdáig történik reggel 6 és este 8 óra között. Londonban a csomagok felvételére hétfőtől - péntekig, reggel 6 és délután 5 óra között van lehetőség. Angliai területen a vidéki csomagok gyűjtése és terítése hétfői és keddi napokon történnek.

Heti rendszerességgel indított járatainknak köszönhetően csomagja akár 3 nap alatt is célba érhet, de maximum 7 napot vesz igénybe a szállítás. Villámgyors csomagszállítás Magyarország és Anglia között!

Használja online kalkulátorunkat, hogy megtudja a személyre szabott, pontos szállítási díjat. Miért fizetne többet, előre meghatározott méret- és súly korlátozások által szabott díjazások alapján? Nálunk csak annyit fizet, amennyit a csomagja megkövetel!

1
2
3

Útvonal

 

Angol Irányítószám:

Magyar irányítószám / település:

1
2
3

Áru

kg.

Ft
GBP


 
1
2
3


Szállítás időpontja:

 

Felvétel időpontja:

 
 
TOP 

7 dolog, amit feltétlenül tudnia kell csomagküldés előtt


 • A feltűntetett szállítási időpontok az indulás napját jelölik.

 • A csomagok gyűjtése Magyarországon hétfőn, szerdán és csütörtökön történik, Londonban a csomagok felvételére hétfőtől - péntekig, kitolt munkaidővel (08:00-20:00) van lehetőség. Angliai területen a vidéki csomagok gyűjtése és terítése hétfői és keddi napokon történnek.

 • Megrendelését minden esetben a weboldalunkon adhatja le, és megrendelése e-mailes visszaigazolás után válik elfogadottá.

 • A futárunk a lefoglalt szállítási időpont előtt érkezik a csomagokért. A csomagok felvételekor fuvarlevelet állítunk ki, ezzel igazolva az átvételt amelyről számlát állítunk ki.

 • Cégünk fizetést illetően rugalmas! A fizetésre lehetősége van a küldemény feladásakor vagy kézhez vételekor. Amennyiben a feladó nem teljesítette a szállítás költségét, az Átvevőnél csak a kifizetést követően tudjuk a csomagokat átadni és lerakodni.

 • Minden csomag egyedi azonosítót kap, ezért nem fontos a küldeményt külön címmel ellátni.

 • Csomagot csak 18. életévét betöltött személy adhat fel, aki a csomag tartalmáért aláírásával felelősséget tud vállalni.Zökkenő mentes szállítás Magyarország és Anglia között


 • Megrendelés leadása

 • Csomagfelvétel

 • Szállítás

 • Kézbesítés
Fontos! A szállítást megtagadhatjuk ha a csomag tartalmaz:

Hűtést igénylő élelmiszert, -illegális, -jövedéki (-cigaretta, -alkohol), -fertőző, vagy undort keltő dolgot, földi maradványt, tűz és robbanásveszélyes anyagokat! A küldemény tartalmáért a mindenkori Büntetőjogi Felelősség a Feladót terheli!

 

A CR LTD NEM FELEL SEMMILYEN, A TUDOMÁSÁRA NEM JUTTATOTT ÉS A NEMZETKÖZI JOGSZABÁLYOK ÉRTELMÉBEN CSAK ILLEGÁLISAN SZÁLLÍTHATÓ TERMÉK, ÉRTÉKTÁRGY, ANYAG ÉS EGYÉB E KATEGÓRIÁKBA SOROLANDÓ HOLMIÉRT. A UK HATÁR ELLENŐRÖK ÁLTAL LEFOGLALT ÉS MEGSEMMISÍTETT ILLEGÁLISAN SZÁLLÍTHATÓ KATEGÓRIÁBA ESŐ CSOMAGOK NEM KERÜLNEK TOVÁBBÍTÁSRA ÉS A CSOMAG FELADÓJÁVAL SZEMBEN BÜNTETŐJOGI ELJÁRÁS KEZDEMÉNYEZHETŐ A HATÓSÁGOK ÁLTAL. A SZÁLLÍTÁSI ÜTEMTERV KÁROKOZÁSA MIATT VÁRAKOZÁSI DÍJAT SZÁMOLUNK FEL, AMELYNEK KÖLTSÉGE 50GBP/ÓRA ÉS TELJES MÉRTEKBEN A KÁROKOZÓ FELADÓT TERHELI. EZEN TILTOTT ANYAGOK, TERMÉKEK, HOLMIK LISTÁJÁT ELOLVASHATJA EZEN AZ OLDALON.

Miért egyre népszerűbbek szolgáltatásaink?

mert a kedvező árainkkal senki sem veheti fel a versenyt

 

 mert rugalmas megoldásunk híres megrendelőink körében

   mert már a hét minden napján úton vagyunk
 

 mert Európa egész területén költöztethet velünk

 

 mert napról napra növekszik az elégedett ügyfeleink száma

 

 mert nincs kockázat, garantáljuk hogy csomagja nem vész el

 

 mert házi kedvence nyugodt körülmények között utazhat

 

 mert munkatársaink barátságosak, és bizalmasan kezelik az Ön személyes igényeitAmikre büszkék vagyunk

A SZÁMOK ÖNMAGUKÉRT BESZÉLNEK

Évente több mint 100.000 kg csomagot szállítunk ki, több mint 700 problémamentes költözést bonyolítunk le évente

ELÉGEDETT, VISSZATÉRŐ ÜGYFELEK

Ügyfeleink visszatérnek, rendszeresen minket választanak

KÉNYELMES ÉS TELJESKÖRŰ MEGOLDÁSOK

Költöztetése során nincs stressz, levesszük a gondot a válláról

KOCKÁZATMENTES, GARANTÁLT SZOLGÁLTATÁS

Garantált, problémamentes szolgáltatást nyújtunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre

HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS